The Home Clinic
Bel The Home Clinic

Wachttijd van aanmelden tot behandeling

Als je kampt met een verslavingsprobleem en hulp zoekt voor je verslaving dan is het belangrijk dat je deze hulp snel krijgt. De wachttijden bij The Home Clinic zijn daarom zo kort mogelijk zodat je snel kunt starten met de behandeling.

Meld je aan 0294 450 186

Wachttijd

Aanmelding 1e intakeconsult Start behandeling 1 week 2 weken Eerste opzet BHP Vervolg intake en diagnostiek

Laatste update wachttijd: 10 mrt 2023

Van aanmelding tot 1e intakeconsult

Na ontvangst van de verwijsbrief nemen we contact met je op. We leggen de intakeprocedure uit en vragen je een intakeformulier in te vullen. Dit intakeformulier bevat een eerste opzet voor het uiteindelijke behandelplan. Als je dit lastig vindt dan kunnen wij je begeleiden bij het opstellen van deze eerste opzet. Na ontvangst van dit formulier plannen we de intakeconsulten in. Op dit moment is de gemiddelde wachttijd vanaf aanmelding tot het eerste intakeconsult één week.

Vanaf 1e intakeconsult tot start behandeling

We streven er naar om de volledige intake en diagnostiek binnen 1 tot 2 weken af te ronden, maar soms is er meer diagnostiek nodig. Bij een langere wachttijd kun je wel vast aan de slag om je voor te bereiden op de behandeling. Op dit moment is de gemiddelde wachttijd vanaf het eerste intakeconsult tot aan behandeling 2 weken.

Bij The Home Clinic is er geen verschil in wachttijd tussen zorgverzekeraars of diagnose-hoofdgroepen.

© 2004 The Home Clinic | versie oktober 2022