Bel The Home Clinic

Vacatures

Vacature Sociaal Pedagogisch Hulpverlener of Basis-psycholoog.

0294 450 186

Op deze pagina

-->

Vacature Sociaal Pedagogisch Hulpverlener of Basis-psycholoog

Functieomschrijving

Als sociaal pedagogisch hulpverlener of basis-psycholoog behandel je cliënten die willen stoppen met alcohol of drugs. Onder directe supervisie van de regiebehandelaar bouw je een eigen caseload op binnen de Basis GGZ en de Gespecialiseerde GGZ. Hierbij verricht je delen van de intake en voer je individuele gesprekken met de cliënt en zijn of haar steunsysteem. Je biedt ondersteuning bij de administratieve voortgang van de behandeling, onder meer door een goede agendabewaking, een tijdige en correcte registratie in het medisch dossier en een kort en bondige rapportage aan de regiebehandelaar tijdens het MDO. Daarnaast ondersteun je het secretariaat met verschillende taken waaronder het afhandelen van telefonische gesprekken en aanmeldingen van cliënten en de administratieve controle van dossiers.

De behandeling vindt grotendeels plaats in de online spreekkamer (beeldbellen) en is op basis van cognitieve gedragstherapie. Hierbij geef je ondersteuning in het rehabilitatieproces van de cliënt en training en advies aan de partner of de gezinsleden.

De vacature is geschikt voor minimaal 16 tot maximaal 32 uur per week. Je bepaalt zelf voor een belangrijk deel je agenda en werkt vanuit huis waardoor de functie uitstekend te combineren is met een (jong) gezin of andere passie in je leven.

Functie-eisen

Opleiding

Overige eisen

Arbeidsvoorwaarden

De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO, indeling in functiegroep 55 (evt aanloopschaal 54 afhankelijk van opleiding en ervaring).

Bel voor meer informatie 0294 450186 of stuur een mail met je CV naar

Wie zijn wij?

The Home Clinic biedt online verslavingszorg in de overtuiging dat mensen met een verslaving in hun eigen omgeving de beste behandeling ondergaan. Online verslavingszorg is laagdrempelig en voor iedereen toegankelijk.

Onze hulpverleners vormen samen met de cliënt en de gezinsleden een Home Team waarbij de cliënt de regie heeft. De consulten vinden doorgaans plaats in de online spreekkamer (beeldbellen).

Nieuwe werken

Bij The Home Clinic heb je veel individuele vrijheid en bepaal je zelf je werktijd waardoor de functie goed te combineren is met een (jong) gezin of een andere passie in je leven.

Platte organisatiestructuur

Binnen The Home Clinic zijn er weinig managementlagen. Dit resulteert in korte lijnen. Zo kun je veel invloed uitoefenen op besluitvormingsprocessen binnen The Home Clinic.

Vernieuwing

The Home Clinic is continu op zoek naar mogelijkheden om zorg nog beter te laten aansluiten op de behoeften van de patiënt. Onze passie voor innovatieve betere zorg delen we graag met onze mensen.

Wat vragen wij?

The Home Clinic is een concept dat al meer dan 18 jaar een geheel eigen benadering van hulpverleners vraagt. Dit betekent dat je een respectvolle, doortastende en resultaatgerichte benadering hebt zonder moreel vooroordeel. Hiervoor moet je soms onorthodox te werk durven gaan en buiten bestaande kaders durven treden. Bevlogenheid met een flinke dosis pragmatisme is een pré. Je herkent je in de visie en identiteit van The Home Clinic en wilt deze uitdragen. Daarnaast vraagt thuis werken een grote mate van zelfstandigheid en discipline. Dit komt tot uiting in een goede agendabewaking en zorgvuldigheid in de rapportage en registratie.