The Home Clinic
Bel The Home Clinic

Vacatures

The Home Clinic heeft op dit moment een vacature voor een Sociaal Pedagogisch Hulpverlener of Basis-Psycholoog.

0294 450 186

Op deze pagina

Vacature Sociaal Pedagogisch Hulpverlener of Basis-psycholoog

Wie zijn wij

The Home Clinic biedt online verslavingszorg in de overtuiging dat mensen met een verslaving de meeste kans van slagen hebben om te stoppen met drugs of alcohol als zij in hun eigen omgeving behandeld worden. Onze hulpverleners vormen hierbij samen met de cliënt en de gezinsleden een Home Team waarbij de cliënt de regie heeft. Consulten vinden doorgaans plaats in de online spreekkamer (beeldbellen) maar zijn ook mogelijk via mail of telefoon.

Functieomschrijving

Als sociaal pedagogisch hulpverlener of basis-psycholoog behandel je cliënten die willen stoppen met een verslaving zoals alcohol of drugs. Onder directe supervisie van de regiebehandelaar bouw je een eigen caseload op binnen de Basis GGZ en de Gespecialiseerde GGZ. Hierbij verricht je delen van de intake en voer je individuele gesprekken met de cliënt en zijn of haar steunsysteem. Je biedt ondersteuning bij de administratieve voortgang van de behandeling, onder meer door een goede agendabewaking, een tijdige en correcte registratie in het medisch dossier en een kort en bondige rapportage aan de regiebehandelaar tijdens het MDO. Daarnaast ondersteun je het secretariaat met verschillende taken waaronder het afhandelen van telefonische gesprekken en aanmeldingen van cliënten en de administratieve controle van dossiers.

De behandeling vindt grotendeels plaats in de online spreekkamer (beeldbellen) en is op basis van cognitieve gedragstherapie. Hierbij geef je ondersteuning in het rehabilitatieproces van de cliënt en training en advies aan de partner of de gezinsleden.

De vacature is geschikt voor minimaal 8 tot maximaal 36 uur per week. Je bepaalt zelf voor een belangrijk deel je agenda en werkt vanuit huis waardoor de functie uitstekend te combineren is met een (jong) gezin of andere passie in je leven.

Functie-eisen

Opleiding

Overige eisen

Arbeidsvoorwaarden

De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO, indeling in functiegroep 55 (evt aanloopschaal 54 afhankelijk van opleiding en ervaring).

Solliciteren?

Bel voor meer informatie 0294 450186 of stuur een mail met je CV naar

© 2004 The Home Clinic | versie maart 2024