The Home Clinic
Bel The Home Clinic

Direct hulp of advies?

Wil je minderen of stoppen, heb je een verslavingsprobleem of twijfel je over je gebruik? 7 dagen per week kun je van 9 tot 22 uur met een deskundige hulpverlener van The Home Clinic chatten voor hulp en advies.

Chat met ons

Op deze pagina

0294 450 186 Als je iemand wilt spreken

Elke werkdag staat Nellie of Annette klaar vanaf 9:00 tot 18:00 uur voor al je vragen over verslaving of als je direct een intake wil plannen.

Terugbelverzoek

Als je wilt dat wij contact met je opnemen dan kun je onderstaand 'bel me terug'-formulier invullen.

De aanvraag is

Voorkeur voor een dagdeel (meerdere keuzes mogelijk)

* Je gegevens worden altijd vertrouwelijk behandeld en in geen geval verstrekt aan derden, zie ook verwerking van je gegevens.

Ik zoek hulp

Belangrijke informatie als je een behandeling overweegt

Wachttijd

The Home Clinic heeft weinig tot geen wachttijd. Doorgaans kan een intake dan ook binnen 1 tot 2 weken gepland worden en kun je na de intake direct starten met de behandeling.

Lees meer

Vergoed vanuit de basis­verzekering

Een behandeling van The Home Clinic wordt vergoed vanuit de basis­verzekering. Je hebt hiervoor alleen een verwijsbrief nodig van je huisarts.

Lees meer

Cliënten raden ons aan

Gemiddeld geven cliënten ons als rapportcijfer een 8,8 op cliënt­tevredenheid. We zijn er trots op dat we uitblinken op onderdelen als Positieve en Respectvolle Benadering en Samen Beslissen.

Lees meer

Contactgegevens

Telefoon en mail

Tel: 0294 450 186
Fax: 0294 720 676
Mail:

WhatsApp

Postadres

Postbus 5067
1380 GB Weesp

Overige informatie

AGB-code: 22220847
KvK: 64915468

Bereikbaarheid van onze behandelaren

Wanneer je in behandeling bent bij The Home Clinic ontvang je de contactgegevens van onze behandelaren en de tijden waarop zij bereikbaar zijn. Als je je behandelaar niet kunt bereiken dan kun je op werkdagen tussen 8:30 en 18:00 uur het algemene nummer bellen van The Home Clinic. Voor dringende hulp buiten deze openingstijden adviseren wij je om contact op te nemen met je huisarts of de huisartsenpost.

© 2004 The Home Clinic | versie oktober 2022